Captura de pantalla 2019-10-30 a las 11.44.00
Cinema
Jueves 21/11 de 2019   11.00
Fac. Magisteri
València (Universitats)

11:00h. Selecció de curts Campeonas sin límite 

Educación contra el Holocausto

La semilla del cuidado

Guanyador festival La ploma

Un dels objectius nuclears d’ACICOM des de la seua fundació és la millora de la dieta mediàtica dels valencians i les valencianes; per a la qual cosa vegem cabdal potenciar els projectes audiovisuals nascuts en el si de la ciutadania i/o que aconsegueixen el seu suport.

Des del 2015 hem consolidat aquest projecte singular i estimulant. Un festival dedicat al documental que ofereix nombrosos audiovisuals amb una mirada crítica cap a les realitats socials del nostre entorn.

Cinema: Com a canal per millorar de la dieta mediàtica i cultural dels valencians i els valencianes. Cinema social com un dels millors vehicles per fomentar nous models de vida, motivar comportaments i actituds positives enfront de la humana existència, denunciar injustícies o generar anàlisis i reflexions vitals.
Ciutadà: De tots i totes, per tots i totes. Però a més, que constitueix l’oportunitat única d’ficar al llit els productors i els seus productes audiovisuals a la ciutadania valenciana compromesa. Des de ACICOM organitzem des de fa quatre anys aquest festival amb molta il·lusió amb la idea de fer arribar als ciutadans un cinema diferent i social, a la mateixa vegada volem ser un canal de distribució d’audivisuals desconegudes del gran públic.
Compromés: Compromís amb l’entorn, proper o llunyà, i amb el temps, històric o contemporani. Compromís amb els valors socials i amb la seua transmissió. Compromís amb la societat i la política, amb l’art i la ciència. El festival CCC té l’objectiu de fomentar una mirada crítica cap al nostre entorn local i global.

Fac. Magisteri Universitats

Av. dels Tarongers, 4
46022 València