Música
Sábado 10/11 de 2018   22.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)

El 10 de novembre celebrem el nostre tercer aniversari amb una gran festa a la qual hem convidat a dos grans artistes com Mercedes Peón i Cora Novoa. La primera vindrà a presentar Deixaas, el seu cinquè treball discogràfic. Novoa per la seua banda posarà la guinda a la festa amb la seua música electrònica que ha emocionat a públic de mig món.

El nou àlbum de Mercedes Peón va eixir al mercat el 17 d’abril amb una expectació sense precedents. Amb ell, Peón aconsegueix noves fites en la seua carrera, trenca amb clixés estètics i musicals, fa un pas més en el seu univers creatiu i ens porta a l’evolució natural i contemporània de la seua música: el mestissatge perfecte entre indústria i artesania. És difícil trobar artistes similars en el món que igualen el cim musical, estètica i conceptual a la qual ha arribat Mercedes Peón amb Deixaas.

La fi de festa ho posarà Cora Novoa amb una sessió de música electrònica. Novoa és compositora, Dj i Directora creativa/Fundadora de Seeking The Velvet, un segell discogràfic independent, de música electrònica i pop-experimental, que treballa expandint la seua visió artística abastant camps com: Art, Música o Disseny. Porta treballant en la indústria musical des de fa més de 10 anys en 3 diferents àrees: tècnica, comercial i creativa. Des de fa 6 anys està centrada en la seua carrera artística i ho combina amb les seues altres facetes professionals com: Ableton Official Trainer, content curator, impartint masterclasses o com a col·laboradora en el programa El Laberinto de Radio3.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia