CARTELL_concert15anys_xarxes
Música
Sábado 9/4 de 2016   20.00
Camp de Fútbol Sporting de Benimaclet
Valencia (Benimaclet ❤)
12/16€

El Centre Social Terra va nàixer el desembre de l’any 2000 al c/ Baró de Sant Petrillo, número 9 del barri d’horta de Benimaclet al caliu d’un grup de joves que s’uniren per crear un punt de trobada de persones i col·lectius socials del barri i de la ciutat.

Som un centre social autogestionat mitjançant un restaurant ecològic i cooperatiu i som seu de diferents associacions del barri com el Grup de Consum «Sóc el que menge», les Festes Populars de Benimaclet, el grup de mares i pares «La Flameta» o la Plataforma veïnal «Benimaclet Viu».

De la mateixa manera, som part dels Horts Urbans i Veïnals de l’AAVV de Benimaclet i participem de diferents projectes de conscienciació social i d’economia social al mateix barri, junt a centres educatius (escola Pare Català i IES Ferrer i Guàrdia) i esportius (Sporting de Benimaclet C.F.).

Durant aquests anys, hem sigut impulsores de les Falles Alternatives de Benimaclet, la Festa Estellès, la Universitat Lliure de Benimaclet o les Trobades d’Escoles en Valencià de l’any 2010.
Enguany, la nostra entitat celebra el seu 15 aniversari i ho està fent durant tot l’any amb sopars populars, activitats culturals i infantils, tallers, exposicions, trobades i festes diverses.

L’acte central d’aquest aniversari serà el gran concert de música alternativa i en valencià que celebrem el dia 9 d’abril al camp de futbol de l’Sporting de Benimaclet junt al grup de consum «Sóc el que menge», el CSOA L’Horta i el C.F. Sporting de Benimaclet. A banda del concert mateix, hi haurà actuacions i mostres de cultura popular (danses, muixerangues i trobada de dolçaines).

Per a aquest concert fa dies que s’han esgotat la totalitat de les entrades que s’havien ficat a la venda: un total de 10000 persones assistents que converteixen aquest esdeveniment en un dels concerts de l’any a la ciutat de València i que omplirà els carrers de Benimaclet de reivindicació, festa i cultura popular.

En el mateix, el grup de reconegut prestigi estatal «La Raiz» presentarà el seu darrer treball (Entre poetas y presos), amb el qual ja han exhaurit les entrades dels concerts de presentació del disc a Madrid i Barcelona mesos abans de la seua celebració. De la mateixa manera, els grups valencians «Auxili» i «Zoo» també han volgut sumar-se a la gran Festa dels 15 anys del Terra, en el que es denomina per part dels organitzadors com «una nit històrica i màgica per a nosaltres i per a tot el Benimaclet cooperatiu, rebel i anticapitalista».

Camp de Fútbol Sporting de Benimaclet Benimaclet ❤

Les Fonts, s/n
Valencia