monstres_de_nadal
Tallers | Menuts
Martes 5/1 de 2021   10.45
Museu Valencià d'Etnologia
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre
26, 27, 29, 30 i 31 de desembre. 2, 3 i 5 de gener
La festivitat de Nadal està associada a les coses bones, regals i bones intencions però en diverses tradicions hi han personatges que no volen que rebem regals ni sigam feliços en eixes dates. Ens volen furtar les festes i els regals. El taller vol familiaritzar el públic infantil amb els personatges i monstres enemics del Nadal d’arreu del món i amb la literatura en la qual es conten les seues històries. Un titella-monstre creada per nosaltres presentarà als xiquets i les xiquetes els monstres, contarà les seues històries i on poden trobar-les escrites si volen saber-ne més. Tot seguit els i les participants construiran el seu propi titella monstruós al qual afegirem una bafarada en la qual escriuran la presentació del personatge.

Tallers destinats a un públic familiar.
Edat mínima: xiquetes i xiquets de 4 anys (acompanyats d’un adult).
Horari: Dos torns: 10.45-12.15 i 12.30-13.45 h.
Concertació: Les entrades es repartiran en el punt d’informació (Hall del museu) a partir de les 10.30h per a les dues sessions. La persona encarregada dels tallers arreplegarà els participants en el punt de trobada.
Places limitades: Seguint les indicacions de les autoritats relatives a la gestió de la pandèmia de la COVID-19, l’aforament dels tallers és de 6 persones + el/la monitor/a
Idioma: valencià i castellà.

Museu Valencià d'Etnologia Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia