gatoFap3FAce
Altres
Domingo 5/5 de 2019
Patraix
Valencia (Altres)
Entrada libre

El Festival d’Arts de Patraix FAP, un festival que té com a objectiu portar al barri de Patraix de la ciutat de València activitat relacionada amb el món de l’art, especialment centrat amb les arts gràfiques: il·lustració, muralisme, còmic, grafitti, etc. Com ja es tradició en totes les edicions del festival, el encarregat de la imatge es el artista Antonio Chumillas, alias “El Tete Chumi”, un dels pilars del FAP.

Alguns d’ells, ens sorprendran amb les seues noves propostes per aquesta quarta edició amb activitats molt interesants per a adults, xiquets i xiquetes. D’una altra banda, contarem de nou amb una nova edició del festival dins del festival o el FIP, com ens agrada nomenar-lo a nosaltres: la Fira d’Il·lustradors. En ella, donem veu i visibilitat a totes i tots els artistes que volen exposar el seu magnífic treball i com no, tots l’oportunitat de portar-se a casa un meravellós record. A mes a mes, estem programant activitats dins del marc d’il·lustració; any rere any, volem també donar protagonisme a totes les
publicacions i treballs mes significatius com ara:
tindrem XARRADA AMB EL DIBUIXANT SENTO, sobre el seu còmic: “HISTORIETAS DEL MUSEO DEL PRADO”. Còmic editat pel Museo Nacional del Prado.

Tot açò, amenitzat per la musica que anirà de la ma de tres fantàstics grups que ens acompanyaran dissabte i diumenge pel mati i que estem segurs, seran per a tots el gusts. No se’ns pot oblidar el que ja es una tradició dins del FAP: les intervencions murals. Aquest any contarem amb la participació de nous graffiters que aportaran el seu art per a fer el nostre barri un lloc cada vegada mes interesant i com, no, una magnifica mostra de allò que per a nosaltres es el mes important: la col·laboració i la convivència entre amics i veïns.

Patraix Altres

Patraix
Valencia