Tallers
Jueves 29/4 de 2021   16.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
40€

DIES: 29 ABRIL I 6 MAIG 2021
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 13 de abril de 2021
SESSIONS: dijous
HORARI: de 16 a 19:30 h
PREU: 40 € (materials inclosos)
PROFESSORA: Olga Ibáñez, biòloga. Ginkgo Educación – Gabinet de Didáctica del Jardí Botànic
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)
DIRIGIT: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se al món dels sabons

DESCRIPCIÓ
T’imagines poder usar sabó que has fabricat tu mateixa? Amb aquest taller t’endinsaràs a un món que enganxa i voldràs saber més d’aquestes tècniques. A més, està dirigit a qualsevol persona que tinga interès a preparar de manera casolana i senzilla sabons artesans, doncs no es requereix de cap coneixement previ.
El curs constarà de dues sessions intensives en les quals aprofundirem sobre els tipus de sabons, els processos de saponificació, els ingredients bàsics i la manera de millorar i adaptar les propietats dels sabons amb plantes medicinals i altres compostos. Observarem les plantes “sabonoses” del Jardí Botànic, plantes molt especials amb un principi actiu essencial: la saponina.
A més a més, realitzarem sabó de neteja amb oli d’oliva usat, sabó de tocador amb olis de qualitat, millorats amb plantes medicinals, veurem les diverses tècniques de realització de sabons, com l’ús de sabons amb base de glicerina, els productes de neteja, els productes per al bany, etc. i realitzarem un gel corporal amb nous de rentada.
No tires el teu oli usat, aprèn a usar-lo en l’elaboració de sabó amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia