Altres
Sábado 19/6 de 2021   08.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
25€

DIA: 19 JUNY 2021
PRIMER DIA DE MATRICULA: 20 ABRIL 2021
Guies botànics: Victor Benlloch i Simón Fos
Preu: 25 € (dinar al camp a càrrec de cadascú)
Eixida 8 h Arribada 20 h

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA
Des del mateix santuari de Sant Joan de Penyagolosa eixirà aquesta ruta lineal fins acabar a Villahermosa del Río. Es tracta d’un sender miraculosament conservat en un descens captivador fins al riu Carbo. Pel camí gaudirem d’un paisatge exemple de síntesi entre bellesa natural i l’acció artesanal de l’home. Una vegada al riu Carbo, caldrà caminar-lo, tocar l’aigua vora els antics molins i botar de pedra en pedra per evitar esguitar-nos. Un paratge fluvial impressionant que ens portarà entre tolls i cascades fins l’idílic naixement del riu.
Dificultat: mitjana
Durada de l’excursió: 6 h
Desnivell: 500 m (de baixada)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
El Jardí Botànic organitza aquest cicle d’excursions amb diferents guies especialitzats que ens ajudaran a conèixer de primera mà el patrimoni natural de la nostra terra.
La matrícula inclou la ruta guiada per personal expert, el transport amb autobús i l’assegurança durant l’excursió (el transport es realitzarà sempre amb autobús).
Per formalitzar-la, cal reservar places a partir del primer dia de matricula mitjançant el formulari d´inscripció que estarà disponible en aquesta secció web, telefonant al número 96 315 68 16/00 (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores), o enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es amb el nom, cognoms i NIF dels assistents, i un telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. Després, cal fer arribar el justificant de pagament al Jardí per correu electrònic a cicbotanic@uv.es
L’últim dia de pagament serà el dimecres anterior a l’eixida. En cas de no rebre en aquest termini el justificant s’anul·larà la plaça, però s’ha d’avisar igualment al Botànic en cas de baixa per a poder cobrir-la.
En cas de no assistir a l’excursió no es tornarà l’import d’aquesta. Només les anul·lacions fetes abans de l’últim dia de matrícula tindran devolució de l’import i sempre per transferència bancària.

ACLARIMENTS ALS PARTICIPANTS
– El punt d’eixida i arribada serà el Botànic (C/ Quart, 80)
– Totes les persones assistents han de valorar prèviament la dificultat de la ruta i considerar-se preparades per a realitzar-la.
– Totes les persones han d’anar amb l’autobús
– El dia de l’excursió, els guies son els responsables de prendre decisions que afecten al seu desenvolupament en el cas de que apareguen imprevistos.
– L’hora de tornada de l’excursió és aproximada i està subjecta a canvis.
– És imprescindible dur calcer adequat. I vos recomanem també la gorra, la motxilla, l’impermeable, el protector solar, i els bastons per a caminar.
– El Botànic es reserva el dret a fer canvis en la ruta proposada/descrita.
– El Botànic es reserva el dret de cancel·lar l’excursió en cas de mal oratge o de no arribar a un nombre mínim de persones inscrites. S’avisarà, com a molt tard, el dijous anterior a l’eixida i es tornarà l’import de la matrícula, sempre per transferència bancària.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia