Captura de pantalla 2017-12-21 a las 12.44.13
Escénicas
Sábado 27/1 de 2018   20.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

Evel Knievel contra Macbeth na terra do finado Humberto” és una peça de teatre escrita i dirigida per Rodrigo García que es mou entre l’absurd i el surrealisme basant-se de forma lliure en la clàssica tragèdia de William Shakespeare.

Aquesta fantàstica història es desenvolupa en Salvador de Bahia. I més concretament entre dos llocs de acarajés, una espècie de xicotet entrepà  amb fesols i gambetes. El mític Orson Welles, disfressat de Macbeth, s’ha fet amb el control de la regió i ha reinstaurat l’esclavitud. Ultramán, un superheroi de 40 metres d’altura, pretén acabar amb el regnat de Welles, però no pot fer-ho a soles. Per a açò ha d’unir-se al seu archienemic Naronga, a un popular motociclista anomenat Evel Knievel i als Titanes del Ring. Tot açò dóna lloc a baralles, rajos, navaixades i patades voladores que és el quadre desolador que es troben els filòsofs Lisias i Demóstenes en arribar a Salvador de viatge de fi d’estudis vinguts des d’Atenes en BlaBlaCar.

Què va passar amb tot açò? Rodrigo García ho té clar: «Jo no ho sé. Són coses que en l’obra s’aclariran, i si no, que retornen els diners de l’entrada, conchudos!

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia