Altres
Sábado 6/11 de 2021
Marina Sur
València (Poblats Marítims)

València es convertirà, entre el 5 i el 7 de novembre, en la capital de l’skate de la mà del Valencia European Skate Open (VESO), esdeveniment que acollirà competicions a nivell internacional, a més de tallers, classes i altres activitats.

En el marc del Valencia European Skate Open, la Marina Sud serà escenari dels campionats nacionals i europeus tant de roller freestyle com d’scooter, en les modalitats park i street. No obstant això, el plat fort del festival serà l’Open Internacional de Skateboarding, en la modalitat street, que comptarà amb algunes de les figures més reconegudes d’este esport. Per a portar a terme el festival, s’han habilitat unes instal·lacions especials adaptades a la normativa que exigix la Federació Internacional de Patinatge. A més, este espai comptarà amb les mateixes prestacions que la pista dels pròxims Jocs Olímpics de París 2024. D’altra banda, el festival també inclourà la primera parada del circuit nacional Roller Experience 360, organitzat per la Real Federació Espanyola de Patinatge. La RFEP ha posat en marxa esta iniciativa, que recorrerà diverses ciutats espanyoles al llarg de 2022, amb l’objectiu de continuar impulsant el creixement d’esports urbans com el roller freestyle, l’skateboarding i l’scooter al nostre país.
A més de les competicions, l’esdeveniment de patinatge inclourà també tallers d’iniciació i nivell mitjà en roller derbi, scooter, skate, longboard, longboard cruising, eslàlom i roller freestyle. També hi haurà activitats dirigides a xiquetes i xiquets, zona market, concerts i zona de restauració, amb foodtrucks.

Marina Sur Poblats Marítims

Aduana, s/n
46011 València