Confèrencia-Debat
Miércoles 27/10 de 2021   16.30
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Generalitat ha organitzat el debat ‘Europa i la salut: una nova era’, en el qual la ciutadania de la Comunitat Valenciana i de qualsevol país de la Unió Europea pot participar, compartir i proposar idees. L’esdeveniment, que s’emmarca en la Conferència sobre el Futur d’Europa, s’ha posat en marxa conjuntament per Europe Direct Comunitat Valenciana i la Universitat de València, i se celebrarà el pròxim 27 octubre, entre les 16:30 i les 19 hores, al Centre Cultural La Nau de la Universitat.

Es tracta d’una jornada presencial, en la qual la veu principal recaurà en els ciutadans i ciutadanes participants a través de debats en taules redones reduïdes. Per a poder participar, els interessats han d’inscriure’s en el següent enllaç: consulteu ací

Les conclusions a les quals s’arribe en aquests esdeveniments es plasmaran en la plataforma digital europea creada per a la Conferència i, a més, es tindran en compte en el procés de reflexió sobre les prioritats de la Presidència espanyola del Consell de la Unió Europea en 2023, en formar part del marc espanyol de consultes ciutadanes sobre el futur d’Europa.

El debat comptarà amb la presència i la participació de la consellera principal de la Direcció General de Salut de la Comissió Europea, Isabel de la Mata, i del professor José María Martín Moreno, catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, que seran rebuts per la vicerectora de Cultura i Esport de la UV, Ester Alba, i el secretari autonòmic per a la UE, Joan Calabuig.

En finalitzar la jornada, els participants es reuniran en taules reduïdes amb la finalitat de debatre i presentar les seues propostes. Finalment, l’acte conclourà amb la posada en comú de les idees aportades per la ciutadania.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia