Confèrencia-Debat
Miércoles 24/2 de 2021   17.00
Youtube La Nau
online (Altres)
Entrada libre

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València oferirà dimecres que ve, 24 de febrer a les 17 hores, una conferència en línia a càrrec de José Luis García Delgado, catedràtic d’Economia aplicada de la Universitat de Nebrija. El debat, sota el títol ‘Europa, 2020-2021: anys crucials’, serà presentat i moderat per Cecilio Tamarit, catedràtic d’Economia en la Universitat de València i director del Centre de Documentació Europea, i serà retransmès en línia i en directe a través del canal de YouTube de la Nau.

L’acte, que s’emmarca dins del cicle ‘Les raons d’Europa’, està organitzat per l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives, el Vicerectorat de Cultura i Esport, i el Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València. La conferència, que requereix inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç, compta amb la col·laboració de l’Acció Jean Monnet de la Comissió Europea (CE).

A ‘Europa, 2020-2021: anys crucials’, García Delgado parlarà sobre com la coincidència de la pandèmia i el Brexit, acabats d’iniciar els nous mandats al capdavant del Consell Europeu i de la Comissió Europea, han fet de 2020 un any crucial en la història de la Unió Europea. També sobre les respostes que el club comunitari ha donat a l’emergència sanitària i la crisi econòmica, un conjunt de mesures extraordinàries que durant 2021 tindran oportunitat de conèixer la seua aplicabilitat i els seus efectes, mentre la situació sanitària, econòmica i social continua enfrontant-se a dificultats no poc excepcionals. Analitzar tot això, així com els principals reptes que avui Europa té plantejats, amb referències sistemàtiques en cada cas a les peculiaritats que ofereix l’escenari espanyol, és l’objecte d’aquesta conferència.

Youtube La Nau Altres

https://www.youtube.com/c/CentreCulturalLaNauUV
online