20_banner-450x663
Música | World ♪
Miércoles 8/7 de 2020   20.15
Museu Valencià d'Etnologia
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre
Mayte Martín, ens ofereix amb Memento un espectacle de música i cante amb el que ens mostra el seu respecte al flamenc.
«Mai vaig trobar un terme que definira millor la meua relació amb el flamenc, que denominara de forma tan precisa aquest motor que m’impulsa a rendir culte al passat, eixe respecte religiós que professe al flamenc i als qui han fet d’ell eixe tresor que venere. Honrar-lo és el que vull. I per això pose al seu servei el meu sentit del decòrum i de la llibertat. A parts iguals. El primer per a contribuir a preservar amb rigor els seus preceptes, que venen donats per una ètica i una estètica que són herència sagrada; el segon, per a posar totes les meues capacitats creatives, imaginatives i emotives al seu servei, per a ser vehicle que connecte el passat amb el present, per a buscar dins de mi i donar llum al ressonar dels ecos antics que parlen amb la meua veu».
Cantaora imprescindible en l’escena nacional, Mayte Martín també és guitarrista i compositora. Els seus huit discos avalen el seu indiscutible talent, que l’ha portada a explorar i mesclar gèneres com el flamenc, els boleros, la poesia o les cançons d’amor. Guardonada en nombroses ocasions, aquesta barcelonina ha sigut nominada fins i tot, als Latin Grammy Awards.
Mayte Martín (cante) i Alejandro Hurtado (guitarra).
AVÍS!
Per motius relacionats amb la crisi sanitària de la COVID-19, els concerts tindran un aforament limitat i la seua realització s’adaptarà a les recomanacions sanitàries i de seguretat establides per les autoritats. És obligatoiri l’us de la mascareta.

Museu Valencià d'Etnologia Ciutat Vella

Corona, 36
46003 Valencia