ESTRELLA-MORENTE-by-Bernardo-Doral-BAJA-BAJA
Flamenco | Música
Sábado 28/10 de 2017   21.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
12€

La primogènita d’Enrique ja compta amb una trajectòria molt ampla com a jove valor del Cante Flamenc. Als seus 36 anys, ha sembrat el seu art i frescor musical al mig món. Escenaris com el Konzerthaus Viena, Theatre Carré

Ámsterdam, Parco Della Musica Roma, Oslo Internacional Festival, Suds à Arles, Hèlsinki World Music Festival, Barbican Londres han acollit a Estrella. Dotada d’una veu cristal·lina, es mou amb soltura entre tons càlids suggeridors i frases i motius esquinçadors.

Fervent admiradora de la Niña de los Peines, Camarón de la Isla,  Marchena, Vallejo, Lola Flores, María Callas, Montserrat Caballé i per descomptat, del seu pare, Estrellla posseeix un profund coneixement del seu art, així com un gust refinat innat. S’ha convertit en punt de referència tant per a l’afició flamenca com per a amants de la música en general, en barrejar les influències de la seua Granada natal amb les últimes tendències del flamenc en el nou mil·lenni.

En el Cante, la seua obra sent pura i ortodoxa, conté elements únics i personals que constitueixen una vertadera revolució en el panorama de la tradició flamenca. El seu talent li ha portat a guanyar innombrables premis, entre els quals compta amb l’Ondas a la millor creació flamenca, una candidatura als Grammy Llatins i dos als Premis Amigo. El seu primer disc va ser disc de platí i el segon, d’or.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia