Presentació de llibre/disc
Miércoles 21/10 de 2020   19.00
Palau dels Scala
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La Institució Alfons el Magnànim-Centre d’Estudis i d’Investigació presentarà el llibre Especies Urbanas el proper dimecres 21 d’octubre a les 19h en el Palau dels Scala (Plaça Manises, 4 -València). L’acte es durà a terme a l’aire lliure. L’entrada serà lliure i gratuïta fins completar l’aforament.

A banda de l’autora Bel Carrasco, hi intervindrà Emili Piera, director de la col·lecció Papers de premsa del Magnànim i Xavier Borràs, director d’El Mundo Comunitat Valenciana.

“Especies urbanas” és una selecció dels articles de Bel Carrasco publicats en el seu blog Zoocity de l’edició digital d’El Mundo Comunitat Valenciana, entre 2012 i 2018. Aquest títol al·ludeix al seu tema més recurrent, allò que passa a l’urbs, des de la mirada d’una ciutadana del carrer, que ha fet del passeig molt més que un exercici saludable: una declaració de principis i una de les Belles Arts.

Bel Carrasco projecta la llum del focus sobre detalls d’aquest immens mosaic que és el món, es pot afirmar que l’articulista tendeix a desplaçar-ho en moltes direccions: cultura, salut, feminisme, defensa dels animals, etc.,incloent-hi algun tast en la ficció, ja que l’article d’opinió es troba en la frontera entre el periodisme i la literatura. Varietat i brevetat, així com una visió crítica i alhora desdramatitzada, amanida d’ironia i sentit de l’humor, senyals d’identitat de Bel Carrasco, estan garantides.

Palau dels Scala Ciutat Vella

Pl. Manises
46003 Valencia