Altres
Viernes 22/3 de 2019
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

La vivència de la cultura és la clau per reforçar vincles socials, ajudar a resoldre conflictes en barris o problemes d’inserció social, entre altres qüestions. Les arts escèniques són una eina fonamental d’expressió ciutadana que ha d’estar present per tot el nostre territori: barris, ciutats i pobles. Durant anys, les associacions d’arts escèniques han col•laborat en projectes socials lligats a organitzacions o altres entitats, però ara, amb l’ajuda del Teatre El Musical, volen mostrar a la ciutadania el que són i allò que fan mitjançant una activitat cultural, lúdica i participativa on el teatre, el circ i la dansa valencians es fonen amb la ciutadania.

Què podrem trobar a la Fira EsFERa?

ESPAI MOSTRA ASSOCIACIONS
Al hall de Teatre El Musical hi haurà un estand informatiu de cadascuna de les associacions participants, on es donarà informació a les assistents al voltant de les seues sòcies, de qui són i que fan com associació.

MOSTRA D’ESPECTACLES ARTS ESCÈNIQUES
Es presentaran una sèrie d’espectacles curts representatius del que cada associació fa. Cadascuna de les associacions aportarà un espectacle a la mostra que triarà marcant els seus propis criteris. La idea és que totes puguen mostrar el seu treball al barri i a totes les assistents i que, alhora, la ciutadania puga descobrir i gaudir de les diferents vessants de les arts escèniques.

TAULES RODONES I DEBATS PROFESSIONALS ARTS ESCÈNIQUES
Es realitzaran conferències, debats i taules rodones adreçades a professionals de les arts escèniques.

TALLER ADREÇAT AL BARRI
Es farà també un taller adreçat al barri relacionat amb alguna de les disciplines de les arts escèniques. Aquest taller representa una eina per apropar la pràctica escènica a tota la ciutadania de manera que resulte una experiència lúdica i formativa alhora. El taller estarà obert i serà gratuït.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia