Altres
Domingo 11/10 de 2020   18.30
TEM
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

TROBADA INTERNACIONAL D’ARTS EFÍMERES I EXPERIMENTACIÓ SONORA
El projecte ESCUCHA! Valencia: Trobada Internacional d’Arts Efímeres i Experimentació Sonora està present a la temporada 2019-2020 en diferents espais de la ciutat de València, i, des de les arts efímeres, té com a objectiu presentar diferents obres i projectes relacionats amb l’escolta en tots els seus àmbits, des de l’art sonor a la performance art.

Organitza: DIÀLEG OBERT
«Diàleg Obert és un col·lectiu, una xarxa d’artistes i una plataforma d’agitació cultural especialitzada en la investigació interdisciplinària”.
Pensem que, quan es fa la performance viva, el cos, el so, la veu i la poesia es conceben com a instruments de l’acció. Busquem la dissolució amb l’objecte, en l’alteritat de la matèria i el so, conscients que tot el que fem repercutix tant en nosaltres com en els que ens estan veient. No és un art abstret, necessita de l’altre; el que compta és el moviment, el so que s’inscriu, la seua intensitat i l’energia que s’ha suscitat en el públic. Ens desviem del discurs, utilitzant l’articulació de l’absurd, estem a la recerca que el caos també intervinga en les nostres peces per trobar maneres mai articulades, allunyant-nos de l’estandardització del nostre comportament.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia