Altres
Viernes 4/6 de 2021   18.30
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

En la tercera sessió intervenen els investigadors de la plataforma Diàleg Obert Kira Pérez, Lorena Izquierdo i Mario Montoya al costat del duo electrònic compost pels polonesos Kamil Korolczuk i Adam Frankiewicz -Tapes & Feedback-. Duo que explora una forta connexió entre les tècniques de l’estètica vintage i la creació de sons moderns.
Kamil Korolczuk – Artista de so que treballa amb dispositius sense entrada (no-input devices), cinta magnètica, enregistraments de camp i retroalimentació acústica, qui, a més de concerts i enregistraments en viu, presenta obres sonores i programes per a ràdio (Cashmere, Kapital, Corax ) i coordina el segell tmrw>
Adam Frankiewicz – Director, artista de so, intèrpret. Creador de performances audiovisuals, instal·lacions sonores i obres de ràdio experimentals. Les seues obres s’han mostrat en moltes ciutats europees (Kurgan, Madrid, Košice, Riga, Lviv i Drohobych). Va actuar en festivals com Ars Electronica, Unsound, Open Source Art, Up To Dona’t, Floppy Totaal, Seanaps, Biennale of Contemporary Art a Tolosa, i molts, molts altres. A través del teatre d’objectes, les obres de ràdio i la música electroacústica, construeix el seu propi llenguatge artístic. També és creador de tallers relacionats amb les tècniques d’escolta. Fundador dels segells musicals – Pionierska Rècords i OPI Rècords, la ràdio analògica independent “Morskie Ucho” i la plataforma d’enregistrament de camp “Llisten to the east”. Se centra en subcultures, formats oblidats, objectes i mitjans morts.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia