Escénicas
Sábado 17/11 de 2018   20.30
La Mutant
València (Poblats Marítims)
10€

Error és un codi obert i lliure d’improvisació conduïda destinat a treballar la composició i la representació escènica a través del joc i l’exploració dels límits des d’escena. Per a jugar són necessaris: un espai, un o diversos coreògrafs/as, un cos de ball, un ensemble musical i el codi en format partida.

“Aquest joc no cerca un encert escènic, més aviat, desitja l’error, cerca la bellesa del terror, qüestiona des de la diversió a través d’estratègies que desactiven l’encert i possibiliten la diversió del fracàs. ‘Error’ és un codi per a jugar sense guanyar.”

La creació, sempre des de la perspectiva del col·lectiu, se centra en gestos, senyals i colors interactuant amb els participants, activant el canvi de rols o la cerca dels límits per a oferir una partida arriscada, una aventura d’interacció, remezcla i música.

Una producció de Mopa, Telegrama Cultural i el ICAS seguint la senda del Soundpainting de Walter Thompson a Butch Morris o el Projecte Cobra de John Zorn, Juan Luis Matilla desenvolupa el codi d’improvisació conduïda ‘Error’ que li permet dirigir des d’escena: coreografia, música i tècnica.

La Mutant Poblats Marítims

Joan Verdeguer, 16
46024 València