Música
Domingo 17/1 de 2016   19.30

()
12€

Ernesto Llorens Gypsy Jazz Project

No pots treure’t del cap les nadalenques? Des del Botànic et proposem que canvies el Gingle Bells pel Gipsy Jazz! Com ho veus?

Ernesto Llorens és un violinista de jazz i compositor que combina la seua formació clàssica amb les tendències contemporànies i amb la improvisació. No són pocs els companys prestigiosos amb qui ha compartit escenari i aules, i és que la seua formació és, sobretot, internacional: des de l’escola de música d’Alcoi, on va nàixer, fins Boston o Nova York, on viu actualment.

El proper 17 de gener, el quintet amb seu a Nova York, especialitzat en Gypsy Jazz, farà sonar totes les cordes i un saxo al nostre auditori. El grup, format per Ernesto Llorens, Gianni Gagliardi, Christophe Assier i Jeong Lim Yang, tindrà com a convidat especial al guitarrista Sébastien Giniaux, que va començar a tocar el violoncel a l’edat de sis anys amb el professor Etienne Cardoze al Conservatori de Bourg-la-Reine. Va continuar als conservatoris de Boulogne i Aubervilliers-la Courneuve, fins que el seu viatge artístic el va portar a la guitarra i la música de Django Reinhardt de forma autodidacta.

I és que el grup es caracteritza, a banda de l’ampla selecció de temes originals i estàndards de jazz, per tocar a l’estil de Django Reinhardt i Stéphane Grappelli. Ernesto Llorens Gypsy-Jazz Project recentment ha presentat a Nova York el seu darrer treball discogràfic On My Gypsy Way amb els prestigiosos guitarristes Biréli Lagrène, Stochelo Rosenberg, Adrien Moignard, Mozes Rosenberg i Paulus Schäfer.

Un bona manera de desconectar dels temes nadalencs que durant setmanes han omplert centres comercials, espais publicitaris televisius … i els nostres caps! T’esperem! Vine i gaudeix del Gypsy Jazz!

MÚSICS:
Ernesto Llorens – Violí
Sébastien Giniaux – Guitarra
Gianni Gagliardi – Saxo
Christophe Assier – Guitarra
Fabian Barraza – Guitarra
Jeong Lim Yang – Contrabaix