Presentació de llibre/disc
Lunes 29/11 de 2021   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València continua la seua programació amb dues trobades molt especials la setmana vinent. El periodista i escriptor Ernesto Ekaizer dialogarà el pròxim dilluns 29 de novembre amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, a propòsit del seu últim llibre ‘El rey al desnudo. Historia de un fraude’; tres dies més tard, el dijous 2 de desembre, Pablo Carbonell visitarà La Nau amb motiu de la publicació del llibre ‘El nombre de los tontos está escrito en todas partes’.

El periodista Ernesto Ekaizer acaba de publicar ‘El rey al desnudo’ (Ediciones B, 2021), una crònica periodística en què l’autor recrea els principals episodis de la caiguda de Joan Carles I. El debat se celebrarà el dilluns 29, a les 19 hores, en el Aula Magna, i cal confirmar l’assistència mitjançant aquest enllaç: https://go.uv.es/4uXc5AU

El periodista Ernesto Ekaizer (1949) té una dilatada trajectòria. Ha sigut redactor cap de ‘La Vanguardia’ i director del diari econòmic ‘Cinco Días’. Va treballar com a corresponsal de la secció d’economia i com a adjunt a la direcció d’‘El País’, i també ha sigut editor executiu de ‘Público’. L’any 2000 va obtenir el Premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus treballs de recerca sobre el cas Pinochet i és autor de tretze llibres, entre els quals hi ha ‘José María Ruíz Mateos’ o ‘El Crispavirus’.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia