Captura de pantalla 2016-06-30 a las 9.58.46
Música | World ♪
Viernes 29/7 de 2016   22.00
Olocau
Olocau (Zona + Alla…)
Entrada libre

La quarta edició del festival ‘En Viu’, que conta amb la subvenció i el suport de la Diputació de València i de l’Ajuntament d’Olocau, és una mostra de diversitat musical. Una varietat de dones artistes que refrescaràn les nits de divendres durant tot juliol a la Plaça Major del poble.

El cartell el formen quatre concerts, enguany quatre dones, un cartell que posa èmfasi en la igualtat de gènere, i que conta amb la col·laboració de l’Associació Dones d’Olocau, i l’Agrupació musical La Melodía.

El Festival arranca el dia diumenge 3 de juliol a la piscina municipal a les 12h del matí, amb la col·laboració de la Jazzband d’Olocau. El primer concert a la plaça el divendres l’enceta la flamenca Isabel Yulve amb el guitarrista Kike Naval, el dia 15 sonarà Freme fractal, versionant i fusionant clàssics del Rock. Per a la següent setmana, l’aposta innovadora de Jazz Electrònic amb Paulihna Cánovas Quartet, i l’encarregada de tancar el festival la brasileña Thais Morell el dia 29 de Juliol.

Tots els concerts serán divendres a la nit a partir de les 22h durant el mes de juliol. Música i diversió amb entrada gratuïta a la Plaça Major d’Olocau.

Olocau Zona + Alla…

Olocau
46169 Olocau