Confèrencia-Debat
Lunes 13/5 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Centre Cultural La Nau celebrarà dilluns vinent, 13 de maig, una nova conferència del programa Claustre Obert titulada ‘Eleccions generals i autonòmiques de 2019. Nous reptes i vells problemes’, que tindrà lloc en el Paranimf del centre a les 19:00 hores. L’acte ha sigut organitzat conjuntament per la Universitat de València, l’Àrea de Ciència Política i de la Administració de la Facultat de Dret i el diari Levante-EMV, en col·laboració amb l’Observatori de Política Autonòmica Valenciana. L’entrada és lliure fins completar aforament.

La taula redona comptarà amb la intervenció de cinc professors de Ciència Política de diferents universitats, que tractaran de perfilar els nous i vells desafiaments als quals s’enfronta la política espanyola després del resultat dels comicis celebrats el passat 28 d’abril. Intervindran las professores Nieves Lagares i Erika Járaiz, docents de la Universitat de Santiago de Compostel·la, i Juan Rodríguez-Teruel, Óscar Barberá i Pablo Oñate, experts polítics de la Universitat de València.

La programació continuarà al juny, el dia 3, amb l’anàlisi dels resultats de la convocatòria electoral del 26 de maig. El cicle es reprendrà en octubre, el dilluns 14, amb un estudi sobre les noves mobilitats urbanes, amb fenòmens com els patinets elèctrics, la generalització de l’ús de la bicicleta i les restriccions al tràfic privat. Al novembre, la sessió del dilluns 11 estarà dedicada al present i el futur dels drets dels animals i, al desembre, el dilluns 9, conclourà la programació de Claustre Obert amb l’anàlisi del futur de les pensions per part d’especialistes en la matèria.

Claustre Obert és un programa elaborat i dirigit conjuntament pels equips del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València i el diari Levante-EMV, destinat a ser un espai de trobada i debat, amb vocació plural i oberta, que analitza la realitat social i econòmica a través d’un cercle de conferències que se celebraran el segon dilluns de cada mes entre gener i desembre en el Centre Cultural La Nau.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia