Escénicas
Sábado 12/10 de 2019   19.00
Teatre Micalet
Valencia (Extramurs)
12/15€

EL TESTAMENT DE MARIA és una nova visió de la historia de la Bíblia, però des de la faceta més humana de la Verge Maria.

EL TESTAMENT DE MARIA de Colm Tóibín, és una narració íntima i càlida, que evidencia les extraordinàries capacitats d’un autor que s’ha convertit, per mèrits propis, en un dels escriptors més importants de l’actualitat.

L’estrena de l’obra a Broadway en 2013 va ser objecte de controvèrsia. The New York Times la va adjectivar com a “bella i audaç”, The Nova York Review of Books va utilitzar en canvi els termes “subversiu i despietat”, i Entertainment Weekly es va referir a ella com a “fascinant i commovedora”.

En aquesta obra, les paraules de Maria són les d’una mare que rememora amb melangia, i ombrívola incomprensió, el seu fill i aquells que l’acompanyaven. Records que van culminar en una tragèdia que ha marcat la història de la humanitat: la mort de Jesús, la mort del fill.

Temps després de la mort del seu fill, Maria de Natzaret passa els darrers anys de vida a Efes —una de les dotze ciutats de Jònia i que hui forma part de Turquia—, on rep constantment la visita de dos homes que deixaran per escrit el relat que sacsarà el món.Una nit qualsevol Maria es confessa a la deessa Àrtemis, amb la dolorosa necessitat de recordar tot allò que va succeir, amb l’obligació de reviure el trencament d’una mare, d’una dona que no pot, ni podrà, dormir mai més pel pes de tot allò

Teatre Micalet Extramurs

Mestre Palau, 3
46008 Valencia