Música | Menuts
Domingo 6/5 de 2018   11.00
Palau de la Música
Valencia (Zona Aragón)
12€

El festival familiar realitzarà el 6 de maig i per primera vegada a València, una jornada completa amb multitud de concerts, tallers i jocs. Aquest esdeveniment acosta la música moderna al públic infantil i forma part de la programació Menut al Palau. L’esdeveniment promet un dia replet d’emocions a través de la música, les experiències en família i el desenvolupament de les habilitats creatives en la infància. I enguany, sota el lema #letthechildrenplay buscaa també convertir-se en una oportunitat per a deixar als xiquets i xiquetes acostar-se a la música des d’un punt de vista lúdic.

El diumenge 6 de maig, l’esdeveniment recalarà en el Palau de la Música de València amb un cartell de luxe compost per noms com Joan Miquel Oliver, The Pinker Tones presentant el seu espectacle “Rolf & Flor”, Ramonets, Miqui Puig, Sènior o Juli Bustamante entre molts uns altres, a més d’una infinitat d’activitats que acompanyaran la primera edició de “el dia minimúsica” en la capital llevantina. Com és habitual en l’esdeveniment, no solament hi haurà concerts, sinó també una sèrie d’activitats, tallers i jocs dissenyats perquè els xiquets descobrisquen el vast univers de la música moderna i s’interessen per aquesta d’una forma innovadora a la qual no estan habituats. L’objectiu és que els xiquets no solament vegen, sinó que també toquen, juguen, i descobrisquen la realitat cultural del seu entorn.

Diferents serveis com a zones de restauració i food trucks, “espai micro” per a bebès i xiquets de 0 a 3 anys, pàrquings de carrets i àrees de descans complementen una proposta única perquè les famílies passen un dia inoblidable envoltades música.

Els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys complits podran accedir de manera gratuïta.

Palau de la Música Zona Aragón

Albereda, 30
46023 Valencia