Escénicas | Menuts
Sábado 17/4 de 2021   20.00
Teatre del Raval
Gandía (Zona + Alla…)
8/10€

dissabte 17 d’abril torna El Calbaret al Teatre del Raval, un popurri de varietats que es presenta en dues sessions, per a públic familiar a les 18h00 i per a joves i adults a les 20h00.

Aquest serà un calbaret màgic amb les actuacions del Mag Ruben Aparisi i el Mag Wendo; no faltarà a la seua cita calbaretera l’imprevisible Ximo Vidal (Pluja Teatre). Comptarem també amb la participació de l’actriu danesa Anna Kurikka, afincada a Gandia i professora d’Art Dramàtic a l’escola d’Act&Play.

També participarà el divertit personatge Eddy Eighty amb els seus equilibris impossibles a ritme de la música dels 80 així com l’artista madrilenya Looping Greis, amb la seua combinació de la seua incomparable veu, amb el ritme i la tecnologia, una de les principals exponents del Live Looping a l’Estat Espanyol.

Totes les actuacions estaran conduïdes, com de costum al Calbaret vavaler, pel mestre de cerimònies El Triangulista, alter ego de Francesc Burgos.

Les entrades costen 5 € per a menors i 8 € per a adults de manera anticipada i 6 € per a menors i 10 € per a adults en taquilla.

Teatre del Raval Zona + Alla…

San Ramón, 8
46702 Gandía