Tallers
Viernes 25/1 de 2019   17.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Més informació: Tel. 96 192 26 44 / 96 315 20 24
Inscripcions prèvies: didacticacmcv@gva.es

Taller i vetlada amb l’artista Eduardo Hurtado que prendrà com a eix motor l’experiència col·lectiva en l’espai expositiu, que en aquest cas serà dins del marc de l’exposició ‘Oh! Monstruo’ del mateix artista. Els participants treballaran sobre el context proposat, les peces i els seus propis relats, passant la nit dins de l’exposició.

Parlarem de teoria cuir, posicionament enfront de la praxi, la relació amb el simbòlic, l’espiritualitat en el treball de l’art, la performance, el text i el fer des d’una necessitat no relacionada amb les lògiques de l’altre, l’escultura i el cos. El taller partirà d’aquests interessos però s’obri als interessos del grup.

Està orientat a persones relacionades amb la pràctica artística, l’escriptura i el cos. Estudiants de belles arts, dansa, teatre… artistes, ballarins, dramaturgs, artesans…

És necessari respondre a les següents preguntes per a poder apuntar-se al taller: On estàs? Què fas? Alguna vegada has sigut al bosc?

Una vegada feta la selecció de participants l’artista es posarà en contacte amb tots ells i elles per a indicar-los els materials necessaris per al taller i la nit en sala. Es lliurarà a tots ells un dossier de textos que hauran de ser llegits abans de la sessió.

Els resultats del taller podran o no deixar una resta en la sala o l’exposició. El taller se certificarà.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia