Música
Domingo 27/5 de 2018   19.00
Centre del Carme
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

La clausura de l’exposició The Multicolored Equilibrium between Animals and Humans de Okuda San Miguel ve acompanyada de l’actuació d’Ed is Dead, prestigiós DJ i productor de música electrònica. En 2015 va llançar el seu àlbum debut Change i va guanyar el VMA com a millor productor de música electrònica; aquest mateix any acaba de publicar el seu segon llarg, #YL48H. Encara que ho hi ha inflùencia que se li resistisca, en la seua àmplia trajèctoria ha recorregut des del Rock a l’IDM, passant pel Trip Hop, el Future Garage o el Post-dubstep entre altres. Així mateix, ha actuat en sales de concerts, teatres o festivals de la talla del Sónar, SOS, Sonorama o Arenal Sound entre altres.

En aquest peculiar comiat també actuaran Peinetta, un projecte de música electrònica amb arrels ibèriques que pretén incorporar la tradició sonora als estils actuals de música electrònica. Componen temes que combinen l’essència del Flamenc, la Rumba, la Copla, la Sarsuela i el Pasdoble amb l’House, l’Electro, el Trap i la resta d’estils en què la idea de fusió sona a un coqueteig informal on el passat i el futur es donen la mà.

Tot açò en el marc de la intervenció artística de la sala Ferreres amb la companyia d’Okuda Sant Miquel i Ink and Movement.

Centre del Carme Ciutat Vella

Calle Museu, 2
46003 Valencia