14714794_1696124697382419_7293777861145816336_o
Altres
Sábado 19/11 de 2016   10.00
Plaça de Benimaclet
Valencia (Benimaclet ❤)
Entrada libre

ECOMACLET és una trobada impulsada per una xarxa informal de espais socials, col.lectius, grups de consum, espais gastronòmics i xicotetes commerços l’activitat diària del qual es desenvolupa en el barri de Benimaclet. La “Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià” recolza la iniciativa i participa concretament en l’organització de les activitats. L’objectiu d’aquesta trobada és recolzar, fer visible i promoure els principis de la Sobirania Alimentàriia partint de aquelles experiències que ja existeixen en el barri i que, diàriament, donen forma concreta als principis de producció sostenible i consum critic.
La primera edició d’Ecomaclet hi ha hagut lloc el passat 16 d’Abril registrant un gran èxit de participació ciutadana i ha posat en evidència – tant per part dels productors convidats com per part de la gent que ha acudit – la necessitat d’impulsar la reivindicació d’un mercat de venda directa en Benimaclet, entre els pocs barris de la ciutat on no hi ha mercat municipal.
Per aquesta raó, el proper dissabte 19 de Novembre tornarem a la Plaça amb una segona edició de les nostres Jornades per a la Sobirania Alimentària de Benimaclet amb el lema “El mercat que volem”.
A partir de les 10 del matí, la plaça estarà animada amb el mercat de proximitat en el qual participen una vintena de productors agroecològics que tindran l’oportunitat de donar a conèixer la seua labor diària i els resultats dels seus esforços.
A les 11 obrirem l’espai de debat, en el qual participaran Enric Llopis – autor del llibre “La batalla de l’Horta” –  i representants de SPG-ECOLLAURES i PLATAFORMA PER LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA DEL PAIS VALENCIÀ més altres/altres convidats/convidades que encara no han confirmat la seua presència.
A les 14h, en finalitzar el mercat, en la mateixa plaça es realitzarà el “Dinar Popular Agroecològic” preparat pels espais gastronòmics que participen en Ecomaclet. Per a participar al dinar cal comprar el tiquet en un dels espais de la xarxa.

Plaça de Benimaclet Benimaclet ❤

Plaça de Benimaclet
46020 Valencia