Captura de pantalla 2016-03-23 a las 18.35.29
Flamenco | Música
Domingo 10/4 de 2016   20.00
TEM
Valencia (Poblats Marítims)

Duquende i Chicuelo són dos de les figures més importants del panorama flamenc, que uneixen el seu art al cant i la guitarra formant un duo musical desbordant de talent. Dos artistes consagrats amb gran complicitat a l’escenari, la col·laboració dels quals suposa una de les cotes de més qualitat del flamenc actual.

Juan Cortés, Duquende, va debutar als 8 anys de la mà del mateix Camarón de la Isla i acompanyà durant 18 anys Paco de Lucía, a qui considera el seu “pare en l’art” i a qui sempre homenatja en les seues actuacions. El geni de la guitarra va definir a Duquende com “un monstre, posseïdor de la màgia del cant, de la inspiració i la tècnica”. El cantaor de Sabadell es considera a si mateix un purista, encara que també col·labora en projectes musicals innovadors. Acumula nou discos en la seua trajectòria i ha cantat amb els millors guitarristes flamencs en actuacions per tot el món, destacant sempre per una veu prodigiosa i la intensitat dels seus sentiments a l’escenari.

Juan Gómez, Chicuelo, és un prodigi de la guitarra des de la infància. Intèrpret, compositor, productor i director musical de reconegut prestigi a tot Europa, els Estats Units, Amèrica Llatina i el Japó. Ha sigut guitarrista de tots els grans cantaors flamencs i de músics de jazz. Ha treballat amb les millors companyies flamenques, també com a compositor, i ha participat en gravacions amb grans artistes de molt diferents estils musicals. Chicuelo compagina la seua carrera de guitarrista amb la de productor i director musical. La col·laboració artística amb Duquende s’ha consolidat amb gires internacionals que els han portat pels escenaris de mig món.

TEM Poblats Marítims

Plaza del Rosario, 3
46011 Valencia