Programa_ESTIU_TORRE_2019_2
Música | Menuts
Sábado 15/6 de 2019   22.30
Torre del Virrey de l'Eliana
L'Eliana (Zona + Alla…)
5/7€

Duna Ensemble Folk Tradicional i Músiques del Món. Ah Vita Bella!

Concert del grup valencià de folk i musiques del món Duna a la Torre del Virrey de l’Eliana dins el cicle Estiu a la Torre. Dissabte 15 a les 22:30h. 7€ i 5€ reduïda. Entrades Elientrada.

Duna és el projecte que uneix els anhels de dos músics valencians: Elma Sambeat, cantant i Eduard Navarro, multi-instrumentista. Junts tracen un terreny comú de creacions i arranjaments de músiques tradicionals mediterrànies, involucrant en el projecte les seues influències i  cerques personals.

 L’ensemble ho formen a més, Edu Navarro, fill d’Eduard i violinista, i altres músics de trajectòries afins com Jaume Pallardó i Eva Domingo.

Tots junts interpreten una col·lecció de peces originals i melodies tradicionals que fusionen les cançons populars mediterrànies, el seu imaginari musical evoca cançoners d’Espanya, Castella i Catalunya, Occitània, Itàlia, Bulgària, Bòsnia i Hercegovina, o Turquia entre d’altres…

Amb un acostament personal, entre les músiques del món, l’historicisme i el folk, Duna fa seua la música d’aquestes tradicions i l’embelleix a la seua manera.

Torre del Virrey de l'Eliana Zona + Alla…

Alborache, 25
46183 L'Eliana