definitivoneg
Dj | Música
Viernes 5/4 de 2019   23.59
La peligro
Valencia (Universitats)
6/8€

Dj Lauder torna a la cabina del mal aquesta vegada acompanyada de Dj Rule

Les sessions de Làuder estan formades per cançons ballables de diferents estils: R’n’B, Rap, Dancehall, Electrònica pop, house, dance,… on les dones són protagonistes. Cançons dels 80s, 90s, fins a les més actuals.

Tècnica de so dels grups: Maldats, Novus Ordo, i Pupil.les, productora musical i punxa-discos. Fundadora del col.lectiu musical-feminista Fusa Activa. Ha col.laborat als documentals “Las que faltaban” i “Tomar el escenario”. Ha fet tallers i seminaris sobre patriarcat musical.

Dj- Rule, dj oficial de Pupil.els i de Maldats. Sessions de gran variació d’estils de Musica electronica passant per dancheall, rap i musica alternativa. En les seues mescles sol incloure escratx i joc amb els diferents “cues” dels temes.

HORARI: 2.00h-7.00h

Gratis fins a les 00.30h, després 8€ amb dos birres o una copa, amb descompte 6€. Arreplega el teu descompte als nostres locals col·laboradors:

Cafe Burlon, Café London, Killing Time, Rock N’ Rolla, La Caverna Valencia, Jamon Session, Café Lola -Valencia-, L’alquímia Café Bar- Cultural, La Vitti, Taska Gat, La Batisfera, Umbral, Clandestí y Harlem Club

La peligro Universitats

Pl. Honduras, 37
46022 Valencia