Confèrencia-Debat
Martes 10/3 de 2020
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

Els dies 10 i 11 de març se celebrarà a València el fòrum sobre les relacions entre el Disseny i les polítiques públiques, amb el títol ‘Disseny i Política Pública. Un trajecte de doble sentit’. Més de 50 experts i expertes internacionals debatran sobre el que pot fer el disseny per les polítiques públiques i el que poden fer les polítiques públiques per convertir el disseny en un element facilitador de la innovació urbana.

La trobada s’emmarca en el projecte europeu H2020 DESIGNSCAPES i està coorganitzat per la Unitat d’Investigació Econcult de la Universitat de València i València Capital Mundial de Disseny 2022. Es tracta d’una sèrie de sessions i conferències, que es desenvoluparan al Centre Cultural La Nau (dia 10) i al Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències (dia 11).

El projecte té l’objectiu de promoure la creació de valor mitjançant l’ús del disseny com a generador d’innovació, en contextos urbans. La convocatòria per tant apel·la a empreses, empreses start-up, organismes públics, agents socials i culturals i a tots aquells interessats en el desenvolupament urbà.

Les sessions s’iniciaran el dia 10 amb una conferència de l’alcalde de València, Joan Ribó a les 9.30 hores, que pretén ser una referència per a la incorporació de la perspectiva del disseny en les polítiques urbanes i una crida a una aliança entre les ciutats europees i mediterrànies per experimentar i compartir experiències. L’acte què estarà presentat pel vicerector de Cultura i Esport Antonio Ariño, comptarà amb representants d’altres ciutats que fan un ús significatiu del disseny com ara Hèlsinki, Londres, Lille, Milà o Torino.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia