Confèrencia-Debat
Martes 9/5 de 2017   19.00

(Ciutat Vella)
Entrada libre

El Centre Cultural La Nau acollirà una xarrada entre Miguel Herrero i Rodríguez de Miñón, membre numerari de la Real Academia de Ciencias Morales y Políticas, conseller permanent d’estat i ponent de la Constitució, i Santiago Muñoz Machado, membre numerari de la Real Academia de Ciencias Morales y Políticas, secretari de la Real Academia Española (RAE), catedràtic de Dret i doctor honoris causa per la Universitat de València.

L’acte tindrà lloc al Paranimf a les 19 hores i suposa l’inici del cicle de ‘Diàlegs davant una eventual reforma de la Constitució’, organitzat per la Càtedra Cañada Blanch de Pensament Contemporani de la Universitat de València.

L’acte estarà presentat pel vicerector de Cultura de la Universitat de València, Antonio Ariño; el president de la Fundación la Cañada Blanch, Juan López-Trigo, i estarà moderat per David Blanquer, lletrat del Consell d’Estat (excedent) i catedràtic de Dret Administratiu.

Aquest cicle que comença s’emmarca dins de les activitats de la Càtedra Cañada Blanch de Pensament Contemporani de la Universitat de València; hi col·laboren el Vicerectorat de Cultura i Igualtat i Le Monde diplomatique en espanyol. L’objectiu de la Càtedra és fomentar les activitats investigadores entorn de qüestions socials rellevants per la seua actualitat i el seu interès cultural, polític i econòmic. En concret, aquests diàlegs pretenen crear fòrums de debat que faciliten la identificació de temes i problemes especialment significatius en el camp del pensament, i òbriguen camins de diàleg i d’intercanvi intel·lectual.

Ciutat Vella