Confèrencia-Debat
Martes 17/9 de 2019   19.00
La Nau
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

‘En defensa de l’escola pública i laica’ és el títol de la taula redona que se celebrarà el pròxim dia 17 de setembre al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, a les 19 hores. L’entrada és lliure. Organitzat per València Laica, el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament (STEPV) i la Universitat de València, l’objectiu d’aquesta trobada és debatre sobre aquest model d’ensenyament.

En la taula intervindran Joaquín Carrión, director general de Centres de la Generalitat Valenciana; Francisco Delgado, responsable d’Educació d’Europa Laica; Màrius Fullana, president de FAMPA València, i Beatriz Cardona, del STEPV. El debat estarà moderat per Raquel Ortiz, coordinadora de València Laica i presentat per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport.

D’acord amb València Laica “la defensa d’aquest model no és una opció, és un dret universal que no exclou ningú, sinó que inclou totes les persones sense privilegis de cap tipus, ni d’ideologies, ni de religions ni de classes socials”. Partits polítics, institucions i organitzacions socials estan convidats a aquest debat.

La Nau Ciutat Vella

Universitat, 2
46002 Valencia