Escénicas
Miércoles 1/4 de 2020   17.00
Sala Matilde Salvador
Valencia (Ciutat Vella)

Obrim torn de preguntes, el nostre torn, no hi haurà respostes.

La situació és aquesta, la nostra pràctica diària. Juntes, al voltant d’una taula, despleguem materials dels quals partim vers a cap destinació, conversem sense diferenciar la paraula del moviment, el cos de la lletra.

Ens veureu començades. Ens continuem i ens bifurquem. Ens perdem cada dia per a poder trobar-nos. Així estan les coses, de manera que acomodeu-vos, asseieu-vos al costat de nosaltres. Si voleu marxar, podeu. Podeu també asseure-us, tombar-vos, vibrar, pensar, xarrar… Deixeu-vos les coses brillants per a altres escenaris. Açò no és un escenari.

La cosa va de compartir. Ens demanen que compartim la investigació i ací l’única cosa que compartim són les nostres vides unes hores al dia. Hui ens les portem ací, estem de mudança. Igual es modifica tot. Segurament. Els vostres ulls i orelles faran de les seues.

Ens podem posar més tècnics i denominar això dispositiu escènic, o conferència performativa o conversatori o anar-nos totes per la tangent. Crida’ns com millor et semble, volem que estigueu còmodes. Ens agradaria que us quedàreu una estona dins.

Açò no és una peça acabada, açò és un trànsit cap a no sabem on. Busquem un lloc on desplaçar el temps, el cos i tot el que s’intervinga. Busquem un lloc on estiguem tots junts a estones.

L’equip de treball: Sandra Gómez, Mariu Manfredi, Joan Martínez, Cora Mateu, Carlos Molina, Rocío Pérez, Xavier Puchades i la facilitadora i també participant Ángela Verdugo.

Sala Matilde Salvador Ciutat Vella

Universitat, 2
46001 Valencia