Captura de pantalla 2019-10-23 a las 18.14.35
Altres
Sábado 28/12 de 2019   11.30
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)

– Dissabte 28 de desembre, 11:30h*:
“Quin rol tenim ací com a públic?”
Sessió de mediació i presa de decisions.

Dames amb bicicleta és una proposta de mediació artística sobre l’exposició Desplaçaments sediciosos que pren el seu títol de l’obra escrita per F. J. Erskine, publicada en 1897, que relata com l’ús popular de la bicicleta va suposar tota una revolució per a les dones en l’època victoriana i es proposa com una eina amb la qual conéixer aspectes menys comuns de l’art contemporani.

Mitjançant huit trobades, que tindran lloc dissabtes al matí, s’ofereix tant una programació d’activitats culturals com un lloc de trobada estable en el qual conversar sobre els eixos temàtics que travessen el projecte: art, feminisme, participació, mobilitat sostenible, salut i cures. Així, les persones que desitgen formar part d’aquest grup podran prendre la paraula com a públic i mostrar-se a la ciutat movent-se amb bicicleta per la ciutat al mateix temps que conversen amb artistes i reben coneixements sobre art contemporani. Les primeres dues sessions sessions estaran centrades a dinàmiques de mediació de l’exposició incloent una sessió de ioga com a eina de treball/cuidats i a definir com es mourà el grup amb bicicleta per la ciutat. Les quatre sessions següents es dedicaran a visitar a quatre quatre artistes, Isabel Oliver, Mery Sales, Natalia Coleto i Art al Quadrat, per a conéixer la seua obra i decidir que temàtica de les plantejades per elles és la més adequada per a concloure la inacabada exposició. Finalment, les tres sessions restants serviran per a consensuar i presentar públicament el projecte.

Dames amb bicicleta es planteja així mateix com un espai de cures i s’ofereix com un lloc que tracta d’evitar barreres amb les quals moltes dones es troben a l’hora de poder assistir a l’oferta cultural de la ciutat. Per a això es posarà a disposició un espai en el qual menors i persones majors estiguen cures i gaudisquen d’un moment d’oci cultural així com es plantegen activitats externes inclusives i respectuoses amb les diversitats.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia