CoderDojo Valencia
Tallers
Sábado 4/3 de 2017   17.30
Las Naves
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

La Fundació Inndea i Las Naves han organitzat el curs gratuït CoderDojo, dirigit a fomentar la programació i robòtica entre jóvens d’edats compreses entre els 7 i els 17 anys. Es tracta del primer curs que té lloc dins del programa Digitalitza’t, posat en marxa per ambdós institucions per combatre l’exclusió tecnològica que patixen certs col·lectius, especialment persones majors, dones i joves.
CoderDojo és una iniciativa internacional sorgida en 2011 i actualment existixen més de 1.000 clubs repartits en més de 60 països. El treball en equip, el desenvolupament d’habilitats i l’apoderament dels jóvens al món tecnològic són els seus pilars fonamentals.
La intenció no és oferir una guarderia o “classes” particulars gratis, sinó que es tracta de crear un club d’aprenentatge col·lectiu on es puga conèixer a gent amb els seus mateixos interessos. Al llarg del taller, professionals qualificats guiaran xiquets, xiquetes i jóvens perquè puguen desenvolupar les seues aptituds i dur a terme, d’esta manera, els seus propis projectes.
Per a això, aprendran els fonaments bàsics de la programació i el pensament estructurat, així com el maneig d’aplicacions adequades a la seua edat com Scratch, AppsBar, WiMi5, App Inventor, S4A, etc.
El taller comernçarà el proper 10 de setembre i tindrà lloc tots els dissabtes en Las Naves (C/ Juan Verdeguer, 16) de 17:30 a 19 hores, durant l’any lectiu. És completament gratuït, tan sols cal inscriure’s al correu electrònic hola@lasnaves.com i portar el seu propi ordinador portàtil. Si no tenen, el centre intentarà solucionar-ho.

Las Naves Poblats Marítims

Calle Joan Verdeguer, 16-24
46024 Valencia