Altres
Domingo 14/2 de 2016   11.00

(Extramurs)
35€

DIA: 14 FEBRER 2016

MATRÍCULA: 15 GENER – 10 FEBRER 2016

PROFESSORA: Manuela Lago. Xef i nutricionista al restaurant Miobio.
LLOC: Laboratori docent
HORARI: Diumenge d’11h a 16:30h amb una pausa per degustar els plats que haurem preparat al llarg del matí.
PREU: 35€
DIRIGIT A: Tot tipus de públic interessat en la gastronomia, la cuina i la nutrició.

RECOMANACIONS: porta un davantal si no vols embrutar-te i alguna cosa per menjar, en cas que no tingues prou amb la degustació.

Dins del cicle de cursos d’hivern De la planta al plat, us presentem aquesta nutritiva proposta.

T’agraden els llegums? Vols aprendre formes alternatives de prepara-les? Com fer per millorar les digestions quan hem menjat un plat de calent? No dubtes en inscriure’t a aquest taller impartit per Emanuela Lago, nutricionista i xef de Miobioun espai integral per a la degustació i divulgació de tot allò relacionat amb l’alimentació i la vida ecològica i saludable.

Però, perquè llegums? La FAO ha declarat 2016 com l’Any Internacional dels Llegums amb la fi de divulgar el seu consum i els beneficis nutricionals i ambientals. I és que el menjar llegums ens aporta gran quantitat de proteïnes i ens permet reduir el consum de carn i són plantes fixadores de nitrogen la qual cosa millora la qualitat del sòl.

En aquest taller podràs preparar quatre receptes innovadores amb llegums que t’obriran un munt de possibilitats i després de menjar-nos-ho tot, recopilarem la informació que Emanuela donarà durant la preparació de cada plat, perquè no se’ns oblide res!

Inscriu-te al taller i ompli la cistella de la compra de llenties, fesols, pèsols i cigrons!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Extramurs