Cinema
Sábado 1/5 de 2021   18.00
La Filmoteca
Valencia (Ciutat Vella)
2.5€

DJ 29 ABRIL / 18:00H
DS 1 MAIG / 18:00H
Cuento de otoño. Conte d’automne
ERIC ROHMER. França. 1998. V.O.S.CAST. Color. 112′. DCP.
Int. Marie Rivière, Béatrice Romand, Alain Libolt, Didier Sandre, Alexia Portal, Stéphane Darmon, Aurélia Alcaïs, Matthieu Davette.
Una dona decideix trobar marit a una amiga viuda, de 45 anys, que es dedica al cultiu del vi en el sud de França. Per a aconseguir-ho, posa un anunci en el periòdic local, i prompte apareix un candidat. Però no serà l’únic que la ronde.

> “La posada en escena varia en funció d’allò que filme. En Cuento de verano, la càmera està sobre un carret quasi tot el temps perquè els personatges caminen molt prop de la vora, i perquè aqueixes immenses platges bretones amb marea baixa conviden naturalment a filmar tot en travelling. Ací l’aposta va ser no fer ni un sol travelling. Era interessant fer-ho així en un paisatge molt uniforme, pla, sense primers plans, però en un paisatge de vinyes, tan escarpat, no veia l’interés. Hem fet, doncs, plans fixos, amb algunes panoràmiques i molt camp-contracamp, contràriament a Cuento de verano, on amb freqüència els dos personatges estaven en el mateix enquadrament”. ERIC ROHMER, Cahiers du cinéma, setembre 1998.

 

La Filmoteca Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 17
46002 Valencia