agenda_1838
Tallers
Jueves 13/5 de 2021   16.00
Jardí Botànic
Valencia (Extramurs)
65€

DIES: 11 – 20 MAIG 2021
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 21 de abril de 2021
PROFESSORA: Olga Ibáñez Ginkgo Educación – Gabinet de Didàctica del Botànic
SESSIONS: dimarts i dijous, 11, 13, 17, 18, 20 de maig de 2021
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)
HORARI: de 16 a 19h
PREU: 65 € (materials inclosos)
NOTA: cal portar recipients per a envasar els productes elaborats, pots de cristall o de plàstic amb tapa per a les cremes i dues botelles d’aigua xicotetes buides per als líquids.

DESCRIPCIÓ
La gran varietat de plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn ens ofereix un ventall d’aplicacions i possibilitats que, encara avui, són la base d’estudi de industries farmacèutiques o cosmètiques.
Així, per conèixer més de prop algunes d´aquestes magnífiques propietats que tenim a l’abast al món vegetal, el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic organitza una altra edició d’aquest curs pràctic de botànica recreativa amb el que podrem aprendre, de forma senzilla i natural, a fabricar diferents productes cosmètics que utilitzem al nostre dia a dia. Xampús, tònics, cremes i sabons totalment ecològics que destacaran també per les seues fragàncies, a més de netejadors vegetals amb els que podrem higienitzat el nostre llar.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de Didàctica en el Tel. 963156818.
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF i telèfon de contacte.
Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic, c/Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS
COSMÈTICA NATURAL
Aprofundirem en aquesta disciplina i aprendrem a elaborar productes per a la cura de la pell: cremes hidratants d’àloe i de cera d’abelles, tònics i màscares, etc.
LOCIONS CAPIL·LARS
Com fer xampú, locions i mascarilles capil·lars totalment naturals.
PREPARATS PER AL BANY
Relaxa’t amb les nostres sals aromàtiques i bombes de bany, a més d’aprendre a fabricar el teu propi desodorant lliure de productes químics.
SABONS
Què són els sabons i com es fan? Estudiarem les plantes sabonoses: la saponària, el saboner xinès, etc. A més fabricarem el nostre propi sabó a partir d’olis naturals i olis reciclats, mitjançant el procés de la saponificació.
HERBES PER A LA CASA
Prepararem netejadors naturals per a poder higienitzar també el nostre llar amb plantes.

Jardí Botànic Extramurs

Quart, 80
46008 Valencia