Música
Jueves 17/1 de 2019   12.00
Ajuntament de València
Valencia (Ciutat Vella)
Entrada libre

El Saló de Cristall de l’Ajuntament, en el marc de la seua política de portes obertes a la societat, acollirà demà l’actuació de la Coral Rondalla La Paz Marxalenes. Formada per 50 components, inclou cinc guitarristes, dos bandurries, un llaüt, un acordeonista i diferents cantants.

Durant el concert, que començarà a les 12.00 hores i que comptarà amb la direcció del músic Emilio Sanz Sornosa, es podran escoltar fins a 12 cançons diferents com: «Torre vieja», «Maribel», «Yo te diré», «La fiesta del San Antón», «Ojos de España», «Maite» i «Salió de Jamaica», entre altres.

La Coral Rondalla La Paz Marxelenes, que pertany al Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors de Marxalenes, ha actuat en diferents localitzacions emblemàtiques de la ciutat de València com ara el Palau de la Música i el mateix Saló de Cristall; i en diverses festivitats com les de Sant Vicent Ferrer i la de la Mare de Déu dels Desamparats. La formació compta amb un extens i variat repertori de cançons com ara havaneres, sarsueles i cançons populars valencianes.

Ajuntament de València Ciutat Vella

Pl. Ajuntament, 1
46002 Valencia