Altres
Sábado 20/5 de 2017   10.00

(Extramurs)

LLOC: Jardí exterior del Botànic
HORARI: de 10 a 16h
INSCRIPCIÓ: La participació i inscripció són gratuïtes. El termini d’inscripció s’iniciarà el dia següent a l’anunci de la convocatòria i conclourà el 19 de maig a les 12 hores. La inscripció es realitzarà mitjançant el formulari disponible en aquesta pàgina web. Cada inscrit deurà esperar confirmació per correu electrònic per considerar la inscripció efectiva (els inscrits al llarg de les vacances de Pasqua rebran resposta a partir del 25 d’abril). No s’admetran inscripcions fora de termini. L’absència de dades o la seua inexactitud pot suposar l’exclusió de l’obra. 
MÉS INFORMACIÓ: Podeu contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@v.es

DESCRIPCIÓ

Torna InsPirats pel Botànic, el concurs de pintura i narrativa ràpides a l’aire lliure, que celebràrem l’any passat amb molt bona acollida. En aquesta segona edició perseguim el mateix objectiu, convidar a tots aquells amb inquietuds artístiques i narratives a passar un dia pel Botànic gaudint de l’ambient, de la llum, de les col·leccions, i deixar anar la creativitat en les seues pintures i textos. Com ja us diem fa només dotze mesos, imagineu un lloc millor per deixar-se portar?

El dia 20 de maig estarà dedicat als participants, rebre’ls, que passen un dia agradable, i que finalment descobreixquen en l’entrega de premis quins son els InsPirats triats pel nostre jurat. A més, enguany està prevista també una exposició posterior, en este cas a la Sala Hort de Tramoieres, de les obres seleccionades i que romandrà al llarg de l’estiu.

La idea és que els participants de la secció de pintura vinguen al Jardí amb els seus cavallets i un llenç en blanc, trien el racó, planta, col·lecció que els parega més suggerent, i es llancen a crear una obra inspirada en el Jardí. Per la seua banda, els concursants de narrativa rebran una breu xerrada sobre el Botànic per conèixer més sobre l’espai i la seua història, tindran un lloc amb bibliografia de consulta, i se’ls donaran tres paraules que hauran d’introduir a la seua creació. Amb tot, hauran de passejar pel Jardí i, finalment, entregar un text manuscrit de temàtica lliure però que continga l’essència del nostre Jardí.

Extramurs