agenda_1188
Altres
Sábado 28/5 de 2016   10.00

(Extramurs)

LLOC: Jardí exterior del Botànic
HORARI: de 10 a 16h
INSCRIPCIÓ: La participació i inscripció són gratuïtes. El termini d’inscripció s’iniciarà el dia següent a l’anunci de la convocatòria i conclourà el 27 de maig a les 12 hores. La inscripció es realitzarà mitjançant el formulari disponible en aquesta pàgina web. Cada inscrit deurà esperar confirmació per correu electrònic per considerar la inscripció efectiva. No s’admetran inscripcions fora de termini. L’absència de dades o la seua inexactitud pot suposar l’exclusió de l’obra.
MÉS INFORMACIÓ: Podeu contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@v.es

DESCRIPCIÓ

Encetem InsPirats pel Botànic un concurs de pintura i narrativa ràpides que es celebrarà a l’aire lliure del Jardí durant aquest mes de maig, i que a més es complementarà amb diferents tallers de dibuix. I és que no ens importa pecar de subjectius, però no imaginem millor lloc a la ciutat on deixar-se portar per totes aquelles coses que fan de l’ambient de primavera el més especial de l’any. La temperatura puja, les veus són més nítides, els colors taquen els racons, els verds són més verds, els plans es multipliquen i a tothom, siga com siga la resta de l’any, se li passa pel cap ser més creatiu. Així, el Botànic posarà com a model per a tots aquells InsPirats que s’animen a participar, optar a un dels nostres premis i després exposar la seua obra a l’Estufa Freda del Botànic.

Pel que fa a la pintura, els nostres creadors hauran de centrar-se en qualsevol aspecte que els cride l’atenció del Botànic. L’arbrat, el paisatge, un racó, una planta… que podran il·lustrar durant un dia al Jardí, amb tècnica lliure i sobre un suport rígid que caldrà emportar-se de casa, juntament amb el cavallet i la resta dels materials necessaris per a desenvolupar l’obra. Mentre que els concursants de la secció de narrativa, després d’un parell d’hores de prendre notes sobre el Jardí, de consultar llibres relacionats i de rebre una breu xerrada sobre les seues col·leccions, hauran de presentar un manuscrit amb lletra llegible sobre un suport en blanc cunyat que els proporcionarà el Botànic. També es realitzarà eixe mateix dia i caldrà incloure tres paraules sorpresa que es faran públiques al moment del concurs per a donar-li més emoció.

Així que, tant si eres de paraules com d’imatges i notes que la creativitat t’ha contagiat, deixa-la anar i inscriu-te al nostre concurs! Tan sols hauràs matricular-te prèviament de forma gratuïta i presentar-te el dissabte 28 de maig a l’entrada del Jardí, on t’acreditarem i t’encunyarem el suport on es realitzarà l’obra.

Una iniciativa d’allò més artística per celebrar la primavera, que es complementarà amb dos cursos de dibuix, un per a xiquets, el diumenge 29 de maig, i un altre per a adults el cap de setmana del 3 i 4 de juny. 

Extramurs