cartel conciertos pergola otoño 18
Música
Sábado 27/10 de 2018   11.30
Pérgola de La Marina
Valencia (Poblats Marítims)
Entrada libre

Torna La Pèrgola de Cerveses Alhambra de La Marina de València. Des del 22 de setembre i fins al 15 de desembre, dotze nous dissabtes tornaran a convertir esta recuperada joia modernista en escenari continu de la bona música. En poc temps, la cita s’ha convertit en punt de trobada sociocultural a través d’una selecció de les formacions més vibrants, variades i destacades de l’actualitat. Un cicle que ha revolucionat l’oci diürn de la ciutat.

Fins a vint-i-sis noves propostes desfilaran per un escenari que tindrà com una de les novetats principals la incursió de grups internacionals com els britànics Public Service Broadcasting, les canadenques The Courtneys i Las Ligas Menores, l’última sensació argentina. Carolina Durante, Las Coronas, Fernando Alfaro, Da Souza o Tigres Leones seran destacats noms del panorama nacional als quals se sumaran algunes de les propostes locals més interessants del moment com és el cas d’Aullido Atómico, Tin Robots, Machete en Boca, Dûrga, Chewbacca’s, Òrbites o Palmera. A més, el 9 d’Octubre es durà a terme una jornada especial d’horari vespertí el suggestiu cartell del qual amb sabor valencià conformaran Mueveloreina, Marcel Làzara i Júlia Arrey, Tardor i Joe Pask. 


La millor gastronomia autòctona també cobrarà protagonisme cada dissabte a través de la proposta ‘Del tros al plat’. Músics i cuiners compartiran cartell en esta iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme de la Diputació de València, en col·laboració amb la Associació Professional de Cuiners i Cuineres de la Comunitat Valenciana (APCCV), que proposarà, cada jornada, una suculenta oferta culinària inspirada per genuïns productes autòctons. 

Les actuacions tornaran a dur-se a terme al migdia, aprofundint en l’aposta per la llum i l’obertura de públics. D’altra banda, reivindica les idònies condicions de València per realitzar concerts a l’aire lliure i al costat del mar durant tot l’any. De les quinze dates que van tenir lloc en la passada edició (de febrer a maig) no va caldre cancel·lar ni canviar de data cap, reunint en total a 10.500 espectadors.


PROGRAMACIÓ COMPLETA (SETEMBRE a DESEMBRE 2018)

Setembre

Dissabte 22: Las Máquinas + Tin Robots.

Dissabte 29: Tigres Leones + Aullido Atómico.


Octubre

Dissabte 6: Carolina Durant + Palmera.

Dimarts 9: Especial 9 d’Octubre: Mueveloreina + Marcel Làzara i Júlia Arrey + Tardor + Joe Pask.

Dissabte 20: Matxet en Boca + L’Oncle la Careta.

Dissabte 27: Fernando Alfaro + Julio Bustamante.


Novembre 

Dissabte 3: The Courtneys + Da Souza.

Dissabte 10: Electrònica 360º.

Dissabte 17: Estudiants Berklee València.

Dissabte 24: Los Coronas + Chewbacca’s


Desembre

Dissabte 1: Public Service Broadcasting + Dûrga.

Dissabte 15: Las Ligas Menores + Òrbites.Entrada lliure i gratuïta.
Horari: d’11:30 a 14:30 hores.

Pérgola de La Marina Poblats Marítims

La Marina de València
Valencia