concerts-vivers-2019-valencia
Música
Sábado 13/7 de 2019   21.00
Jardines de Viveros
Valencia (Universitats)
30€

Concerts de Vivers vos dóna la benvinguda a l’edició 2019, una convocatòria que, com cada any, farà de la música un dels grans dinamitzadors de la ciutat de València durant el mes de juliol. Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la Gran Fira de València, esdeveniment centenari que celebra l’estiu amb activitats molt variades per tots els barris de la ciutat. Com ja és marca de la casa, el cartell d’enguany reunirà damunt d’un mateix escenari a destacats artistes internacionals junt amb grups estatals i bandes valencianes d’estils molt diversos, com ara el pop, rock, folk, hip-hop, latin, cumbia, cançò d’autor, flamenco, reggae, electrònica… Un ampli ventall de llenguatges musicals organitzats al voltant de 18 concerts de primera qualitat que tenen com a intenció prendre el pols a la creació musical actual, integrar diverses generacions d’amants de la música, i poder arribar al màxim de ciutadans i ciutadanes per a que puguen gaudir dels seus grups favorits en un entorn natural i privilegiat com són els Jardins de Vivers. Els més de 30 grups que formen part de l’oferta d’enguany, travessen un gran moment creatiu i presenten discos nous o projectes musicals singulars. Així mateix, enguany hem tornat a incidir en les millores introduïdes en el recinte l’any passat amb gespa artificial, food trucks, zona chill out i aparcament de bicicletes. Tot pensat per a que les persones que assistisquen als concerts puguen gaudir d’una experiència única i irrepetible. Un any més, esperem que el vostre pas pels Concerts de Vivers siga un moment inoblidable.

LUZ CASAL
La cantant Luz Casal presentarà en els Concerts de Vivers els temes del seu disc més recent, “Que corra el aire”. La seua presència en València tindrà lloc després de fer desenes d’actuacions per tot el món (Espanya, França, Grècia, Sèrbia, Mèxic, Suïssa) dins d’una gira que ofereix les seues últimes composicions acompanyades pels grans èxits de la seua carrera. “Que corra el aire” va ser publicat en març de 2018 després de cinc anys sense noves cançons de la vocalista gallega. Un àlbum que, segons la pròpia Luz Casal, “entronca amb allò que alguns consideren el seu passat i que per a mi és el meu present”. El seu repertori està format per deu temes i una versió de “Amores” de Mari Trini. Per primera vegada, el disc va ser gravat i mesclat íntegrament al nostre país i interpretat en directe amb músics com Jairo Zavala (Depedro), Diego García, El Twanguero, Tino di Geraldo o Ricky Falkner, qui també es va encarregar de la producció de l’àlbum.

MORGAN
Morgan s’ha convertit per dret propi en una de les bandes més respectades pel públic i la crítica en els últims anys. Després del seu irresistible primer disc, North, des de març de 2018 estan en la carretera presentant AIR, un treball autoeditat que va estar durant setmanes en llistes de vendes i que han portat al directe en els festivals més importants (BBK, Mad Cool, l’escenari principal del Jazzaldia), així com sales, teatres i auditoris de tota la península. Rock, pop, soul…, música en estat pur.

Jardines de Viveros Universitats

Botánic Cavanilles, 10
46010 Valencia