concerts-vivers-2019-valencia
Música
Jueves 25/7 de 2019   21.00
Jardines de Viveros
Valencia (Universitats)
25€

Concerts de Vivers vos dóna la benvinguda a l’edició 2019, una convocatòria que, com cada any, farà de la música un dels grans dinamitzadors de la ciutat de València durant el mes de juliol. Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la Gran Fira de València, esdeveniment centenari que celebra l’estiu amb activitats molt variades per tots els barris de la ciutat. Com ja és marca de la casa, el cartell d’enguany reunirà damunt d’un mateix escenari a destacats artistes internacionals junt amb grups estatals i bandes valencianes d’estils molt diversos, com ara el pop, rock, folk, hip-hop, latin, cumbia, cançò d’autor, flamenco, reggae, electrònica… Un ampli ventall de llenguatges musicals organitzats al voltant de 18 concerts de primera qualitat que tenen com a intenció prendre el pols a la creació musical actual, integrar diverses generacions d’amants de la música, i poder arribar al màxim de ciutadans i ciutadanes per a que puguen gaudir dels seus grups favorits en un entorn natural i privilegiat com són els Jardins de Vivers. Els més de 30 grups que formen part de l’oferta d’enguany, travessen un gran moment creatiu i presenten discos nous o projectes musicals singulars. Així mateix, enguany hem tornat a incidir en les millores introduïdes en el recinte l’any passat amb gespa artificial, food trucks, zona chill out i aparcament de bicicletes. Tot pensat per a que les persones que assistisquen als concerts puguen gaudir d’una experiència única i irrepetible. Un any més, esperem que el vostre pas pels Concerts de Vivers siga un moment inoblidable.

GUILLE MILKYWAY
El nom darrere de La Casa Azul, és sense dubte l’artista efervescent, qui ha aconseguit enderrocar les barreres de la música comercial per tal de portar a totes les oïdes el bubblegum, el sunshine-pop, l’europop i tots eixos estils que estan al voltant de les melodies més boniques i els arranjaments perfectes. El seu verdader mèrit està en haver superat el circuit independent per a convertir-se en cap de cartell de festivals importants i ser número 1 en les llistes de vendes. La seua identitat és pròpia i inconfusible, ha transgredit fronteres entre estils, i amb els seus discos d’estudi ha signat cançons tan redones i additives com “Superguay”, “La Revolución Sexual” o “Yo también” (guanyadora d’un Goya en 2010 a la millor cançó original). En els últims mesos, La Casa Azul ens ha anat descobrint cançons com “El momento”, “Ataraxia” i “Nunca Nadie Pudo Volar”, que formen part del nou disc “La Gran Esfera”, la presentació del qual en València el 25 de juliol servirà de gran festa de tancament dels Concerts de Vivers.

Xoel López
Xoel López és un dels artistes més representatius i influents de la música espanyola. Referent dels sons del pop-rock alternatiu, ell es defineix com un artista lliure. Després de signar discos imprescindibles amb el pseudònim de “Deluxe”, el cantant va recuperar el seu nom en gener de 2009 per a començar una nova etapa en el continent americà. Deu anys després, Xoel López ha enfortit les seues melodies en discos com Atlántico (millor álbum d’autor en la V edició dels Premis de la Música Independent), Paramales i Sueños i pan. Per a aquest últim treball, el catorzé en la carrera del músic gallec, es va alliberar de tots els complexos musicals per a regalar unes composicions plenes d’imaginació i símbols.

Jardines de Viveros Universitats

Botánic Cavanilles, 10
46010 Valencia