concerts-vivers-2019-valencia
Música
Sábado 20/7 de 2019   21.00
Jardines de Viveros
Valencia (Universitats)
19€

Concerts de Vivers vos dóna la benvinguda a l’edició 2019, una convocatòria que, com cada any, farà de la música un dels grans dinamitzadors de la ciutat de València durant el mes de juliol. Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la Gran Fira de València, esdeveniment centenari que celebra l’estiu amb activitats molt variades per tots els barris de la ciutat. Com ja és marca de la casa, el cartell d’enguany reunirà damunt d’un mateix escenari a destacats artistes internacionals junt amb grups estatals i bandes valencianes d’estils molt diversos, com ara el pop, rock, folk, hip-hop, latin, cumbia, cançò d’autor, flamenco, reggae, electrònica… Un ampli ventall de llenguatges musicals organitzats al voltant de 18 concerts de primera qualitat que tenen com a intenció prendre el pols a la creació musical actual, integrar diverses generacions d’amants de la música, i poder arribar al màxim de ciutadans i ciutadanes per a que puguen gaudir dels seus grups favorits en un entorn natural i privilegiat com són els Jardins de Vivers. Els més de 30 grups que formen part de l’oferta d’enguany, travessen un gran moment creatiu i presenten discos nous o projectes musicals singulars. Així mateix, enguany hem tornat a incidir en les millores introduïdes en el recinte l’any passat amb gespa artificial, food trucks, zona chill out i aparcament de bicicletes. Tot pensat per a que les persones que assistisquen als concerts puguen gaudir d’una experiència única i irrepetible. Un any més, esperem que el vostre pas pels Concerts de Vivers siga un moment inoblidable.

ISEO & DODOSOUND
Hi ha veus que parlen d’un nou ressorgir dels sons d’origen jamaicà, del dolç moment que viu una escena com la del dub, underground però en evident creixement. Però la realitat és que Iseo & Dodosound són la tempesta no anunciada que ha omplit sales per tot el país amb un so que pren del dub, del trip-hop, el reggae o inclús del r&b, però que sobretot ha creat els seus propis paisatges vestits de textures evocadores, potents freqüències greus, ritmes contagiosos i una veu que, depenent del moment, passa de ser brisa a temporal. Iseo & Dodosound s’han convertit en una de les propostes més sòlides, innovadores i originals que es poden veure avui en dia sobre els escenaris i que han trencat el tòpic de ‘ningú és profeta en la seua terra’. Durant l’últim any i mig han oferit més de 150 concerts per tot el món, congregant milers de persones en festivals com el Viñarock, Live Sonorama, Rototom Sunsplash o BBK Live. El projecte arriba a València amb una gira imparable i, sense dubte i el més important, amb nou material.

Auxili
Les claus per a entendre l’exitós fenomen d’Auxili s’han de buscar en la seua excel·lent destresa instrumental i en la innata capacitat de connectar facturant hits redons amb el reggae com a gènere i principal font d’inspiració, incloses referències a l’ska, el ragga i el rap. A més, l’escenari és el seu mitjà natural i Auxili no s’acovardeixen davant dels kilòmetres ni de les multituds: en els més de 150 concerts de la gira en els últims 3 anys, el grup acumula ja experiències memorables en festivals tan importants com ViñaRock, Rototom Sunsplash, MareaRock o l’Acampada Jove, actuacions espatarrants en dotzenes de capitals valencianes i estatals i incursions internacionals en països com Itàlia.

Roba Estesa
Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa nascuda l’any 2011. Fusionen les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i les melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes prenent com a punt de partida un marc teòric que enllaça les seues experiències des de l’esperit crític; el feminisme. Guanyadores del Premi Sons de la Mediterrània 2015, després d’editar el seu primer treball “Descalces” en març de 2017 guanyaren 4 premis Enderrock. L’any 2018 es va publicar el seu segon treball, “Desglaç”, amb una concepció molt clara d’espectacle global. Des de 2017 compten també amb Sandra Brake, intèrpret en llengua de signes que participa activament en els directes. Roba Estesa uneix performativitat, qualitat musical i posada en escena per a convertir la cultura en un espai de transformació social.

Jardines de Viveros Universitats

Botánic Cavanilles, 10
46010 Valencia