concerts-vivers-2019-valencia
Música
Jueves 11/7 de 2019   19.45
Jardines de Viveros
Valencia (Universitats)
15€

Concerts de Vivers vos dóna la benvinguda a l’edició 2019, una convocatòria que, com cada any, farà de la música un dels grans dinamitzadors de la ciutat de València durant el mes de juliol. Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la Gran Fira de València, esdeveniment centenari que celebra l’estiu amb activitats molt variades per tots els barris de la ciutat. Com ja és marca de la casa, el cartell d’enguany reunirà damunt d’un mateix escenari a destacats artistes internacionals junt amb grups estatals i bandes valencianes d’estils molt diversos, com ara el pop, rock, folk, hip-hop, latin, cumbia, cançò d’autor, flamenco, reggae, electrònica… Un ampli ventall de llenguatges musicals organitzats al voltant de 18 concerts de primera qualitat que tenen com a intenció prendre el pols a la creació musical actual, integrar diverses generacions d’amants de la música, i poder arribar al màxim de ciutadans i ciutadanes per a que puguen gaudir dels seus grups favorits en un entorn natural i privilegiat com són els Jardins de Vivers. Els més de 30 grups que formen part de l’oferta d’enguany, travessen un gran moment creatiu i presenten discos nous o projectes musicals singulars. Així mateix, enguany hem tornat a incidir en les millores introduïdes en el recinte l’any passat amb gespa artificial, food trucks, zona chill out i aparcament de bicicletes. Tot pensat per a que les persones que assistisquen als concerts puguen gaudir d’una experiència única i irrepetible. Un any més, esperem que el vostre pas pels Concerts de Vivers siga un moment inoblidable.

Green Valley està considerada com la banda més important de l’escena reggae a Espanya. Els seus discos i concerts han contribuït a que aquest gènere recupere les cotes de popularitat d’altres anys. També estan considerats com una de les formacions més respectades de tota l’escena reggae/dancehall llatina. Mostra d’això és l’enorme repercussió de les seues gires, presència en Festivals i aclaparadores dades de seguiment en les xarxes socials de la banda. Actualment es troben ultimant el seu pròxim àlbum titulat “Bajo la piel”, que veurà la llum a finals d’abril. El disc parla de somnis, il·lusions, ideals de vida i d’una realitat quotidiana contradictòria. El llançament del disc serà l’inici d’una gira de dos anys que els portarà a tocar en escenaris de tota Espanya i Llatinoamèrica.

The Dance Crashers són una banda de música jamaicana que aposta per un estil pur, amb poca fusió, sent fidels als orígens de la música jamaicana, però amb sonoritat i harmonies modernes i veu soul que afegeixen frescor als temes. Després d’un parell d’anys de gira per diversos festivals, en 2018 van gravar el seu primer àlbum, “Fabulous Coconut”, on es veuen reflexades totes les seues experiències i influències: la música jamaicana de grups com ara The Skatalites, Alton Ellis o Toots & THe Maytals, encara que reben també influències de bandes contemporànies com Nyske o The Gramophone Allstars Big Band i de dives del soul com Nina Simone, Janis Joplin o Amy Winehouse.

Jamaleònics són diversió damunt l’escenari, alegria, improvisació, bon rotllo. Són pau i guerra, bots i balls guapos, i pogos dels que et fan volar. La banda està formada per huit músics: un quartet de saxos, baix, guitarra elèctrica, teclat i bateria. Fusionen jazz amb el flow del funk, el blues amb l’ska, el balkan amb el reggae.

Jardines de Viveros Universitats

Botánic Cavanilles, 10
46010 Valencia