d0321a3c-1f10-4dba-a84a-4a57b88e8b67
Música
Sábado 15/7 de 2017   19.30
Jardines de Viveros
Valencia (Altres|Universitats)
22€

El grup Les Amazones d’Afrique substituiran Salif Keita al concert “Dret a defendre drets” als Jardins de Vivers el pròxim dissabte 15 de juliol. El músic malí ha hagut de cancel·lar la seua gira espanyola per motius de salut. Segons explica el comunicat enviat per l’oficina de l’artista als organitzadors dels concerts a València i Madrid, les seues “condicions de salut no li permeten ni viatjar ni actuar” i, per això, han hagut de cancel·lar els seus concerts. En el mateix comunicat, Salif Keita demana disculpes als seus seguidors, lamenta no poder realitzar el viatge a Espanya i afirma que “intentarà tornar al nostre país més endavant”, quan la seua salut li ho permetesca.

En substitució, actuaran Les Amazones d’Afrique, un grup de cantants de gran fama que el propi Salif Keita ha recomanat. El seu compromís amb la realitat social d’Àfrica les ha convertit en autèntics icones de la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere. Procedeixen d’Àfrica Occidental, majoritàriament de Malí, i les seues protagonistes figuren entre les veus africanes més aclamades del moment. La formació que actuarà a València és la següent: Mamani Keita (veu), Rokia Koné (veu), Kani Sidibe (veu), Joseph Palmer (percussió), Mariam Koné (cors), Mamadou Diakite (guitarra), Liam Farell (baix/guitarra), Llorens Barceló (teclats).

Oferta d’entrada + convidat
En compensació per les molèsties ocasionades als seguidors de Salif Keita, i per tal de promoure l’assistència a aquest concert solidari, els organitzadors ofereixen la possibilitat que puguen assistir dues persones per cada entrada venuda (o per les entrades que es puguen vendre a partir d’ara). Així mateix, s’ofereix també la possibilitat de la devolució íntegra de l’import..

Dret a tenir drets
Aquest concert forma part d’una iniciativa promoguda pels col·lectius valencians Associació Àmbit, Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV) i el Servei Jesuïta a Migrants (SJM), en col·laboració amb l’Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de València. Baix l’epígraf “Dret a defensar drets”, part de la recaptació anirà destinada al desenvolupament d’un projecte jurídic d’ajuda a refugiats i migrants, i de denúncia de vulneracions dels seus drets.

Jardines de Viveros Altres|Universitats

Botánic Cavanilles, 10
46010 Valencia