Cartell Senior i El Cor Brutal
Música
Sábado 13/5 de 2017   22.30

(Zona + Alla…)
5/7€

Emmarcat dins del Cicle de Música en Valencià, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella ha programat per al proper dissabte 13 de maig a les 22:30 h al teatre Capitoli un concert de Senior i el Cor Brutal.

Aquest grup, que porta més d’una dècada al capdavant de la música en valencià, estrenen nou disc aquest mes de maig: Valenciana, Vol. 1, que és un treball fet de manera conjunta amb La Síndrome Lomax. Senior i el Cor Brutal portaran el dia 13 al teatre la seua música indie-rock amb clares influències d’aquests dos estils i del country americà.

Enguany el Cicle de Música en Valencià de Godella celebra la seua segona edició. A diferència de l’any anterior, en aquesta ocasió s’ha optat per una vessant meyns tradicional,  incorporant ritmes més moderns com el pop i el rock. En aquest sentit, Senior i el Cor Brutal està considerat un grup capdavanter.

Les entrades per al concert de Senior i el Cor Brutal ja estan a la venda per un preu de 7€ i 5€ la reduïda al centre cultural Xicranda o a la web www.agendagodella.com

 

Zona + Alla…